Prijuutti ry

Prijuutti ry on huhtikuussa 2018 rekisteröity tuusulalainen yhdistys.
Yhdistyksen tarkoituksena on omaehtoisen kansalaistoiminnan edistäminen ja sitä tukevien tilojen kehittäminen, kunnostaminen ja ylläpitäminen. Yhdistys koordinoi Prijuutti-rakennuksen kunnostushanketta yhteistyössä Tuusulan kunnan  kanssa.

Prijuutti ry kunnostaa vanhaa, pitkän historian omaavaa hirsitaloa Tuusulassa ja pyrkii muuttamaan sen yhteisölliseksi työtilaksi ja korjausrakentamiskeskukseksi. Hanke on ollut vireillä jo pitkään, mutta se nytkähti kunnolla liikkeelle syksyllä 2018, kun toimintaan saatiin rahoitusta.

Liity jäseneksi ja tule mukaan toimintaan!

Prijuutti ry:hyn voi liittyä henkilöjäsenten lisäksi myös yrityksiä ja yhteisöjä. Etsimme jatkuvasti uusia  kumppanuuksia ja liittyä voit vaikka kannatuksen vuoksi. Kannattava jäsenyys ei sido mihinkään vaan on nimensä mukaisesti yhdistyksen ja sen toiminnan kannattamista. Varsinaiseksi jäseneksi etsimme henkilöitä ja yhteisöjä, jotka ovat halukkaita ottamaan käytännön vastuuta toiminnasta ja sen kehittämisestä. Liity jäseneksi helposti Prijuutti ry:n verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/prijuutti/

Prijuutti ry:n säännöt 2018

Seuraa Facebookissa
Seuraa Instagramissa

Tarkemmat yhteystiedot