PRIJUUTTI

Yhteisöllinen työtila ja korjausrakentamiskeskus Tuusulassa

Elokuvia Rykmentinpuistossa 1.-3.11.2019

Kesällä aloitettu elokuvatoiminta Tuusulassa saa nyt jatkoa. Koko viikonlopun kestävä elokuvatapahtuma järjestetään Rykementinpuistossa, varuskunnan entisen ruokalarakennuksen alakerrassa 1.-3.11.2019. Lämpimästi tervetuloa!

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pop Up Kino Helsinki ja Prijuutti ry. Tapahtumaa tukee Tuusulan kulttuuritoiminnan yksikkö.

Liput 10 € (lukuunottamatta lauantain ilmaisnäytöstä uimahallissa, lisätiedot Facebookista)

Liput verkkokaupasta: https://holvi.com/shop/popupkino/ tai ovelta käteisellä tai kortilla. Varaukset sähköpostilla: popupkino@popupkino.fi

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/956846428014599/.

Esitettävät elokuvat ja näytösajat:

Lisätietoja:

Näe syksyn kiinnostavimmat elokuvat armeijan varuskunnan elokuvateatterissa. Varusmiesten Bio Vanikaksi ristimä teatteri sijaitsee Tuusulan keskustassa, Rykmentintien päässä kasarmin ruokalarakennuksessa. Opasteet Rykmentintieltä perille asti.

Pop Up Kino Helsingin elokuvateatteri valtaa tilan marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna. Luvassa on laadukkaita elokuvia, ensi-iltoja ja vierailevia elokuvien tekijöitä. Halloweenin kunniaksi järjestetään nuorille suunnattu näytös Tuusulan uimahallissa.

Rykmentin kino -tapahtuma on syntynyt yhteistyössä Pop Up Kino Helsingin, Prijuutti ry:n, Tuusulan kulttuuritoiminnan yksikön ja Tuusulan uimahallin kanssa.

Paikalla myös kahvila!

Tarjolla on popcornia, karkkia, limua, mehua, kahvia, teetä ja leivonnaisia. Kahvilan tuotot menee lyhentämättömänä Prijuutti ry:lle ja Prijuutti-talon kunnostamiseen. Ostamalla leffaherkut kahvilasta, tuet elokuvatoiminnan jatkamista Tuusulassa sekä Prijuutti-hanketta.

Huom: Tila ei ole esteetön. Tästä tulossa lisätietoja myöhemmin.

Elokuvat:

Koirat eivät käytä housuja on J-P Valkeapään ohjaama ulkomaisilla elokuvafestivaaleilla kiitosta kerännyt elokuva, joka esitetään Rykmentin kinossa ensi-illassa. Se kertoo vaimonsa menettäneen kirurgin ja dominan herkän tarinan, joka etenee seksikaupan takahuoneen sm-sessioissa.

Joker on kohuttu ja poikkeuksellinen supersankarielokuva. Se on Todd Phillipsin synkkä näkemys Batman-saagasta. Elokuva on ollut kuuma puheenaihe ensi-illasta lähtien.

Rakastettu Perhe Adams on halloweenin hullunkurisin joukko. He palaavat valkokankaalle koko perheen animoituna komediana. Hauska ja omituinen Perhe Adams määrittelee hyvän naapuruuden uudelleen.

Aquaman on vuonna 2018 ensi-iltansa saanut James Wanin ohjaama seikkailuhenkinenn supersankarielokuva, joka pursuaa henkeäsalpaavia toimintakohtauksia. Elokuva esitetään Tuusulan uimahallissa, jossa katsojat voivat istua lämpimässä altaassa. Vapaa pääsy!

Olen suomalainen kertoo vaatimattomista oloista kansan suosikiksi nousseen Kari Tapion elämäntarinan. Aleksi Mäkelän ohjaama elokuva on onnistunut pakahduttamaan yleisön sydämet.

Tottumiskysymys on kuudesta keskenään lomittuvasta tarinasta koostuva #metoo -teemainen elokuva. Se nostaa esille naisten arkisia kokemuksia, joiden takaa paljastuu vääristyneitä valtarakenteita. Rykmentin kinoon odotetaan tekijävieraita keskustelemaan yleisön kanssa esityksen jälkeen.

Downton Abbey tuo valkokankaalle katsojien rakastaman Crawleyn perheen ja heidän uskollisen palveluskuntansa. Mitä tapahtuu kun kartanon väki alkaa valmistautua elämänsä tärkeimpään tapahtumaan, Englannin kuninkaan ja kuningattaren vierailuun.

Lisätiedot:
Janne Hulkkonen 050 413 4959
www.popupkino.fi

Tervetuloa elokuviin!

LISÄYS: Kommenttikenttään lisätty tärkeää tietoa tapahtumaan saapuville!

1 Comment

 1. Prijuutti ry

  31/10/2019 at 21:29

  HUOM! Tässä tärkeää tietoa Tuusulan elokuvaesityksiin (Rykmentin Kinoon) saapuville:

  KAHVILA

  Elokuvasalin yhteydessä toimii kahvila josta voi ostaa pientä naposteltaa elokuvaa varten. Myynnissä on popcornia, makeisia, leivonnaisia, limua/vichyä, pillimehuja, kahvia ja teetä. Hinnasto on tämän tiedotteen liitteenä. Maksutapana toimii kortti tai käteinen ja kahvion tuotto menee Prijuutti ry:lle ja Prijuutti-talon kunnostukseen.
  Ostamalla elokuvaherkut Rykmentin Kinon kahvilasta, tuet elokuvatoiminnan jatkamista Tuusulassa. Kahvila avataan 60 min ennen näytösten alkamista.

  OHJELMISTO

  Lista kaikista elokuvista esitysaikoineen löytyy osoitteesta http://www.popupkino.fi/#tapahtumat
  Facebookissa: https://www.facebook.com/events/956846428014599/.

  LIPPUJEN OSTAMINEN JA VARAAMINEN

  Lippuja myydään sekä paikan päällä että ennakkoon verkkokaupassa: https://holvi.com/shop/popupkino/
  Liput voi myös varata ennakkoon sähköpostilla osoitteesta popupkino@popupkino.fi tai lähettämällä yksityisviesti Pop Up Kino Helsinkille Facebookissa. Ennakkoon varatut liput tulee lunastaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua. Lippujen hinta on 10 euroa. Maksu kortilla tai käteisellä. Salissa ei ole merkittyjä paikkoja.

  SIJAINTI JA SAAPUMINEN

  Rykmentin Kinon osoite on Rykmentintie, Tuusula. Uimahallilta eteenpäin opasteiden mukaan.

  ESTEETTÖMYYS

  Rakennus on vanha varuskunnan ruokala, jonka alakerrassa sali sijaitsee. Elokuvasali on rakennettu aikaan, jolloin esteettömyyttä ei juurikaan otettu huomioon. Elokuvanäyttämö sijaitsee rakennuksen alakerrassa, jonne on pääsy ainoastaan portaiden kautta. Tilaan ei ole esimerkiksi mahdollista saada pyörätuolia muuten kuin kantamalla. Henkilökuntamme toki avustaa mahdollisuuksien mukaan liikuntaesteisiä.

  LISÄTIETOJA

  Elokuvatapahtuman järjestävät yhteistyössä Pop Up Kino Helsinki ja Prijuutti ry. Tapahtumaa tukee Tuusulan kulttuuritoiminnan yksikkö.

  http://www.popupkino.fi
  http://www.prijuutti.fi
  http://www.tuusula.fi

  Tervetuloa elokuviin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

© 2023 PRIJUUTTI

Theme by Anders NorenUp ↑